Home » Nieuws

Nieuws & Blog

nieuwsOpheffing

Per 1 januari 2019 zal Bewust Oost Groningen stoppen. 

nieuwsNieuwe cursusbegeleiders gezocht

Bent u één van onze nieuwe vrijwillige cursusbegeleiders?

Dan maken wij graag kennis!

nieuwsAvond over Borstgezondheid - 17 oktober 2018

Frauke Boer van De Groene Zuster

Komt op woensdagavond 17 oktober oktober een lezing geven borstgezondheid in Zaal 12 in Vlagtwedde.

Als we het cijfer van borstkanker werkelijk willen verlagen dan zullen we wat anders moeten gaan doen als we de afgelopen 30 jaar hebben gedaan. Thermografie is een onderzoeksmethode die kijkt naar de veranderende lichamelijke processen(fysiologie) en als we dat combineren met echografie dan hebben we een zeer goed preventief borstonderzoek 

nieuwsInleiding Klassieke Homeopathie

Tineke Schaper, klassiek homeopaat uit Enschede, heeft ons in april bezocht met een avond over vaccinaties en daarbij gaf ze aan ook op verzoek een dag kan organiseren over de Klassieke Homeopathie in acute situaties.

Bij voldoende aanmeldingen kan zij in het najaar een dag naar Oost Groningen te komen om deze dag te verzorgen.

nieuwsDou mor normoal Festival

Komt allen naar het Dou mor normoal festival!

3 juni van 13:00 tot 19:00 uur

Camping Wel Wait

Albert Reijnderstraat A 111, 9663PG Nieuwe Pekela

nieuwsHet najaar en de griepprik

Van de griepprik is niet bewezen wat het effect ervan is. Reden genoeg om ermee te stoppen, stelt huisarts Hans van der Linde.

Miljoenen Nederlanders krijgen dit najaar weer de griepprik. Het nut van deze vaccinatie wordt echter toenemend in twijfel getrokken. 

nieuwsPakjesavond

Zoals elk jaar hebben we weer een pakjesavond gevierd. Leuk om elkaar weer beter te leren kennen, feitelijk een soort netwerk bijeenkomst.

Dit keer heeft iedereen een pakje uitgezocht en zonder het pakje te openen aan de juiste gegeven. Erg bijzonder weer.

nieuwsThema Avond 8 november 2017

Er is weer een thema avond met als titel Vitaliteit..... met water, groente en fruit. 2 voordrachten en diverse tafels waar zaken aangaande vitaliteit in het algemeen aan bod komen.

nieuwsTwee jaar!

Bewust Oost Groningen bestaat alweer twee jaar!

nieuwsImpressie Beurs 12 maart 2017

Hierbij een impressie van de Beurs Bewust Leven van 12 maart 2017 in Zaal 12 in Vlagtwedde.

nieuwsBeurs deelnemers

Zondag 12 maart is het weer zover!

De tweede Beurs Bewust Leven in Zaal 12 in Vlagtwedde

Klik hier voor het programma!

nieuwsResponsive design

Beste leden en belangstellenden,

Vanaf nu is het makkelijk en heel duidelijk om de website ook op je mobiel of ander apparaat te lezen. Dat zogenaamde responsive design zorgt ervoor dat de website geschikt is voor alle apparaten.

Veel plezier!

nieuwsAlcoholvrije Glühwein

Ondertussen is het een traditie bij Bewust Oost Groningen om elk jaar rond Sinterklaas een pakjesavond te organiseren voor de leden en dit jaar was er nieuw een alcoholvrije glühwein. En omdat het geheel natuurlijk en biologisch is, delen we hier het recept met u.

nieuwsGeslaagde middag met Gerrit Jansen

Afgelopen zaterdag 22 oktober was Gerrit Jansen, numeroloog en woordkunstenaar bij ons te gast in Zaal 12 in Vlagtwedde en het was een zeer geslaagde middag

nieuwsThema avond met Helene Neijmeijer en Peter de Graaf op 1 juni 2016

Op 1 juni jl. heeft Bewust Oost Groningen weer een Thema Avond georganiseerd. Helene Neijmeijer en Peter de Graaf waren aan het woord.

De titel van de Thema avond luidde:

 

Complete hoge dwarslaesie en dan….. Een verhaal over Liefde, Vertrouwen en Overgave. Hun eigen weg . . .  

nieuwsSuccesvolle lezing De Blije B

Zaterdagmiddag 21 mei hebben we met een groep geïnteresseerden de bijzondere lezing van Ronald Bernard "Vrij en Blij uit de crisis met een nieuwe Bank en Munt" aangehoord. Toplezing. Als je samenwerkt in bewustwording ontstaat er een energie die alles ten goede kan veranderen.

nieuwsLezing De Blije B

Heeft u ook zo genoeg van het corrupte geldsysteem van onze banken en de gouden bergen die ons werden en worden beloofd, maar waar wij nog lang de wrange vruchten van plukken? Kom dan luisteren naar de lezing ‘Vrij en Blij uit de crisis met een nieuwe Bank en munt’ door: Ronald Bernhard van De Blije B.

 

Via het huidige geldsysteem hebben banken, multinationals en de politiek macht in handen gekregen die bijna onwerkelijk is. Deze lezing laat zien dat het bijna onwerkelijke echt waar is, maar laat aansluitend een oplossing zien. Kijk ook op https://deblijeb.nl/

Alleen wij kunnen de verandering zijn!  

nieuwsBoekpresentatie Zaal 12

Op donderdagavond 17 maart hield Anita Boom- van Doorn een presentatie over haar boek "Gelukkig met Geld" in Zaal 12 te Vlagtwedde. De presentatie was een korte reis door het boek. Anita las stukjes voor en vulde aan met eigen ervaringen over het creëren van geld.

nieuwsInspiratie avond in Ons Noabershoes

Maandagavond 7 maart was er weer een mooie en leerzame inspiratie avond in Ons Noabershoes in Veelerveen. Met als thema "voorjaarsschoonmaak" hebben Elly Raveling, Thea Jansen en Maroesja Veken verteld over hoe de schoonmaak van jezelf aangepakt kan worden. Via voeding, voetreflexologie/massage en een geleide meditatie kan je veel loslaten en opruimen.

 

nieuwsBoekpresentatie Anita Boom-van Doorn

Bewust Oost Groningen is trots dat een van haar leden wederom een boek heeft geschreven en nodigt u hierbij uit om de boekpresentatie en lezing bij te wonen.

Anita Boom-van Doorn presenteert en signeert haar boek Gelukkig met geld.

nieuwsBeurs ondanks sneeuw een succes

Ondanks het pak sneeuw wat op de vroege zaterdagochtend was gevallen, hebben we een bijzonder leuke beursdag gehad. 

nieuwsBescherming tegen GSM straling

Onlangs kregen we de tip om je goed en gratis tegen GSM straling te kunnen beschermen en dat willen we niemand onthouden natuurlijk.

nieuwsBeurs Bewust Leven

Op zaterdag 16 januari organiseert Bewust Oost Groningen een grote inspiratiebeurs waar bewuste ondernemers en praktijken zichzelf presenteren met informatie-stands, workshops, lezingen, mini-consulten en presentaties.

nieuwsThema avond succes

In een met ruim 50 bezoekers gevulde zaal van Zaal 12 in Vlagtwedde hebben we gisteravond een zeer boeiende lezing bijgewoond door Ard Pisa. 

nieuwsNationale Dag van de Stilte

Bewust Oost Groningen organiseert op zondag 25 oktober 2015 tijdens de 5e Nationale ‘Dag van de Stilte’ de volgende  activiteiten.

nieuwsThema Avond "Stop Kanker"

Bewust Oost Groningen nodigt u uit voor deze thema avond op woensdag 14 oktober voor het bijwonen van de unieke lezing van Ard Pisa over volksziekte nummer 1, kanker.

 

nieuwsInspiratie avonden

Inspiratie Avonden

De komende tijd zal Bewust Oost Groningen ongeveer om de 2 maanden een Inspiratie avond organiseren. Zo kan iedereen uit de regio of daarbuiten kennis maken met het werk van de aanbieders van Bewust Oost Groningen. De eerste vindt plaats op 30 september:

 

nieuwsVerslag feestelijke opening Bewust Oost Groningen

Op woensdag 22 april 2015 hebben we officieel de website en de vereniging Bewust Oost Groningen gelanceerd. Zie hier enkele foto's genomen tijdens deze avond in Gasterij Smeerling.

nieuws1e Informatie avond (6 mei 2015)

Vereniging Bewust Oost Groningen biedt een uniek platform aan ondernemers die met bewustzijn werken met een geheel eigen stijl en uitstraling. Op de website van Bewust Oost Groningen (www.bewustoostgroningen.nl), bent u niet alleen goed vindbaar, maar kunt u ook gemakkelijk collega's ontmoeten en nieuwe initiatieven vanuit uw beroep ontwikkelen.

nieuwsFeestelijke opening Bewust Oost Groningen

Feestelijke opening Bewust Oost Groningen op 22 april 2015.

 

nieuwsBewust Oost Groningen online!

Onze nieuwe website is vanaf vandaag online!