Home » Agenda » Labyrint wandeling 5 mei
Aanbieder Meten is Weten - met de Lecher antenne
Datum 05-05-2018 13:00 - 16:30
Locatie Meten is Weten - met de Lecher antenne
€ 15,-

Labyrint wandeling 5 mei

Het levenspad door het klassieke labyrintOp deze dag kun je ’s middags een reis door het labyrint ondernemen met een levensvraag, een probleem of gewoon omdat je de ervaring van het lopen van een labyrint wilt ondergaan. Achteraf zullen we ook een “labyrint kaart” trekken die we gezamenlijk kunnen bespreken.

Zaterdag 5 mei is het weer Wereld Labyrint Dag en dan lopen duizenden mensen om 13:00 uur lokale tijd het labyrint met daarbij de wens uitsprekend dat er meer vrede en liefde in de wereld mag zijn en komen. Komt dit vieren in Vriescheloo in het net aangelegde klassieke labyrint gemaakt van lauriertakken.

Je bent terecht gekomen op een bijzondere plek en we gaan op deze plek gezamenlijk een labyrint lopen. Wat is een labyrint? Een labyrint is geen doolhof, maar een ervaring, een belevenis. Zoals men wel zegt: “In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg.”
Het labyrint bestaat al ruim 4000 jaar en labyrinten zijn feitelijk mythische ontwerpen die al heel vroeger gebruikt werden voor vruchtbaarheidsrituelen, symbolische bedevaarten en de beleving van spiritualiteit. In deze razendsnelle hyperactieve wereld worden de labyrinten juist weer populair zodra er meer en meer mensen op zoek gaan naar plekken die inzicht en innerlijke wijsheid bevorderen.

Het labyrint staat symbool voor de weg die wij afleggen in het leven, de weg naar binnen toe. Het kan gebruikt worden als een weg naar je hart, het kan mogelijke problemen oplossen, je intuïtie verbeteren, kortom het is een spiegel op je levenspad. Door het lopen van het labyrint verbind je je met de aarde en de kosmos. Het kan dienen om de zelfkennis te vergroten, een levensfase te kunnen beëindigen en een nieuwe fase te beginnen. Het kan je misschien zelfs inzichten geven en mogelijk transformeren.

 

Programma zaterdag 5 mei 2018
 
Waar                     Wedderweg 4, Vriescheloo
Tijd                       13:00 tot circa 16:00 uur
Met                       Koffie/Thee en wat lekkers
Kosten                  € 15,--
Deelnemers         Maximaal 12, graag aanmelden.
Aanmelden          Via mail naar praktijk@hansbaars.nl of 06-57599109 
Meer info             http://www.hansbaars.nl
                              http://www.labyrintwerk.nl/index.php/labyrintwerkers/groningen/hans-baars

Kaart & Adres

Adres
Wedderweg 4
9699 RC Vriescheloo

Aanmelden

In het onderstaande formulier kunt u de details van uw aanmelding opgeven. Wij vragen deze informatie zodat wij u makkelijker kunnen helpen bij het inplannen van een cursus / evenement. Het aanmeldformulier invullen is geen definitieve aanmelding, zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij z.s.m. mogelijk contact met u op om de details voor de aanmelding met u door te spreken.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Cursus / Evenement*
Opmerking
Anti spam*
Wat is de som van 3 en 3
Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.