Home » Aanbieders » Mediation » Samenomtafel mediationadvies en kies coach
Logo SamenOmTafel, mediation&advies en KIES-coach

Informatie

SamenOmTafel, mediation&advies en KIES-coach

Aanbieder Lida Zoelman
E-mail
Website
Telefoon 06 - 20 19 28 22
KVK KVK: 57483078
Plaats Wedde
Categorie Mediation
Ook in
 • Ouder en Kind
 • SamenOmTafel, mediation&advies en KIES-coach

  Is er een einde gekomen aan je relatie met je partner of je werkgever? Besef goed, dat deze situatie niet alleen voor jou moeilijk is, maar voor iedereen die er bij betrokken is? Wil je voorkomen dat dit afscheid alleen maar verliezers oplevert?

  Als onafhankelijk MfN geregistreerd mediator geloof ik dat ieder afscheid nieuwe kansen biedt. Voor iedereen die erbij betrokken is.
  Goed afscheid maakt dat iedereen uiteindelijk weer goed verder kan.

  Hoe moeilijk de situatie soms ook kan zijn.
  Letterlijk ‘Samen om Tafel’ leidt tot een waardig en waardevol afscheid. 
  www.SamenOmTafel.nl

  Ik ben Lida Zoelman en woon in Wedde. Werkzaam in Oost Groningen en de kop van Drenthe. Te weten: Borger, Rolde, Emmen, Zuidlaren, Delfzijl, Appingedam, Hoogezand, Winschoten, en alle omringende plaatsen.

  Ik heb me gespecialiseerd in family-mediation, waardoor ik vooral echtscheidingen goed kan begeleiden. Ook ben ik werkzaam als rechtbankmediator en werk ik op doorverwijzing van het  Juridische Loket. Indien u een rechtbijstandsverzekering hebt bij DAS, worden de kosten voor mediation ook vergoed.

  Daarnaast ben ik Kindbehartiger en  KIES-coach wat maakt dat ik in staat ben om op professionele wijze kind en ouder bij scheiding te begeleiden. Hierbij worden alle emotionele, praktische, financiële en juridische aspecten in zijn totaliteit meegenomen.
  Na een scheiding ben je elkaars ex-partner, maar je blijft ouders van je kinderen. Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar kind en het is soms, om verschillende redenen, moeilijk om je kind op een juiste manier te ondersteunen.
  KIES staat voor Kinderen In Echtscheiding Situaties.

  Indien zowel uw inkomen als uw vermogen onder een bepaalde grens ligt, kunt u in aanmerking komen voor een toevoeging. De overheid betaalt dan mee aan de kosten van uw mediator en u betaalt zelf een vaste eigen bijdrage (en daarnaast eventuele kosten zoals griffierecht).
  Deze eventuele toevoeging kan ik voor u aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand.  Daarnaast werk ik nauw samen wat een voordelig tarief oplevert met een advocatenkantoor en notariskantoor.

  Wanneer er kinderen door scheiding in de knel komen heb ik vergoedingsmogelijkheden via CJG (Centrum Jeugd en Gezin)

  Als MfN-registermediator voldoe ik aan de kwaliteitseisen. MfN Mediation Federatie Nederland is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators.

  Echtscheiding, relatie, relatieherstel, coaching, bemiddeling, conflict, conflictbemiddeling, ruzie, mediation, begeleiding, advies, kinderen, ouderschapsplan, ouders, echtscheidingsconvenant

  Adres

  Ons adres
  Paviljoenweg 6
  9698XX Wedde