Home » Aanbieders » White time healing » Spiritueel centrum kirael
Logo Spiritueel Centrum Kiraël

Informatie

Spiritueel Centrum Kiraël

Aanbieder Karin Vreeswijk
E-mail
Website
Telefoon 0599 - 58 03 29
Plaats Ter Apel
Categorie White Time Healing

Spiritueel Centrum Kiraël

Mijn naam is Karin Vreeswijk. In Ter Apel bied ik in mijn centrum healing-cursussen, behandelingen en workshops aan die uniek zijn en passen in het nieuwe bewustzijn en nieuwe energie waarin wij overgaan. Deze helingsvormen ondersteunen je krachtig in je persoonlijke ontwikkeling en je spirituele groei naar een hoger bewustzijn en zijn een weldaad voor je lichaam, geest en ziel.

De kern van mijn kleinschalige praktijk is werken met Universal White Time Healing, een zeer liefdevolle kosmische, energie van hoge frequentie, waar ik al vanaf 2004 mee werk. Deze verfijnde doch krachtig helende energie kun je na de 2-daagse basiscursus gaan gebruiken als zelfhulp. Je kunt je partner, kinderen en anderen er mee behandelen, ook je dieren, je huis en situaties.

Behalve dat deze energie je stimuleert in je persoonlijke en spirituele groei, ondersteunt het je geweldig als je in een moeilijke periode zit. en kan ook ontspanning en verlichting brengen bij bijvoorbeeld een burn-out of ten ondersteuning bij herstel na een operatie of  na behandelingen bij kanker of andere (chronische) ziekten.

Cursisten die het hebben gevolgd voelen zich na de eerste cursus al veel vitaler, "lichter"van lichaam en geest en staan verbaasd over de vele mogelijkheden die je hiermee hebt, waardoor duidelijke verbeteringen kunnen ontstaan. En als je wilt kun je je verder ontwikkelen met de volgende levels van de White Time Healing.

Het is mijn missie om degenen die daar belangstelling voor hebben, te leren zelf met deze prachtige healingsenergie te gaan werken, voor jezelf en anderen, want het kan je heel veel brengen.

Wat kan ik je bieden:

  • White Time cursussen (alle levels) en behandelingen
  • Beyond cursussen
  • Board of Knowledge sessies
  • Kristal Healing steenleggingen
  • maandelijks meditatie ochtenden/middagen
  • Coaching.

Meer informatie tref je aan op mijn website, met daarin ook de Agenda voor de geplande aktiviteiten. Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je meer wilt weten of langs wilt komen. Je bent van Harte Welkom!  

 

Adres

Ons adres
Markeweg 72
9561SE Ter Apel