Home » Aanbieders » Eft » Iris personal coaching
Logo Iris Personal Coaching

Informatie

Iris Personal Coaching

Aanbieder Tienja Hensens
E-mail
Website
Telefoon 0049 - 49 63 90502
Mobiel 06 - 20 92 99 05
Plaats Heede
Categorie EFT

Iris Personal Coaching

Iedere dag is een dag met een zonnetje

EFT  ( Emotional Freedom Techniques )

Wat als je al jaren vecht tegen onder andere die angst voor spinnen, duizendpoten, muizen of kikkers, (weer) examen doen, tegen overgewicht of ondergewicht, stoppen met roken of andere verslavingen en angsten? Verdriet of vastzittende pijn? Je kunt er voor kiezen om hiermee te leren leven of je neemt contact met mij op.

Emotional Freedom Techniques is een techniek om je te bevrijden van die emoties die je hebt gekoppeld aan gebeurtenissen.

Emotional Freedom Techniques is een uiterst effectieve maar ook eenvoudige techniek om je te verlossen van die beperkingen.
Het is uiterst gebruiksvriendelijk en laagdrempelig: iedereen kan het leren.
Deze methode is ontzettend effectief, je hoeft niet eens te weten waar jouw emoties vandaan komen.

Emotional Freedom Techniques is een fantastisch hulpmiddel om evenwicht te brengen in je gemoedsbeweging.

EFT werkt in op de meridianen als brug tussen lichaam en geest.

Iedere sterk geladen herinnering of angst wordt gezien als verstoring in het energiesysteem en met lichte tikjes (of tappen) op de eindpunten van de meridianen wordt de verstoring geheeld.
Het fijne aan deze therapie is dat je niets verkeerds kan zeggen of doen.

Het toepassen van deze techniek, van het opheffen van overtuigingen en het wegtikken van verstoringen, is de essentie van EFT.

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem dan contact met mij op.

Astrologie.

Er kunnen momenten zijn in je leven dat je op een punt bent geraakt waarin je het even niet meer weet. Waarom komen bepaalde problemen steeds weer op mijn pad, waarom heb ik op dat moment toch steeds dat gedrag, hoe kan ik dat gevoel veranderen, hoe kan ik deze sollicitatie ingaan, past die persoon wel bij mij?

Allerlei vragen op heel verschillende niveaus. Je zou het kunnen laten voor wat het is en er mee leren leven of er voor kiezen om uit te zoeken of er iets kan of mee gedaan kan worden.

Om inzicht te krijgen in wat er op dat moment in je leven speelt en waar het eventueel vandaan komt zou je een horoscoop kunnen laten maken.

Een horoscoop is een weergave van hoe verschillende planeten stonden op het moment van je geboorte.

Om deze horoscoop te maken zijn de volgende punten belangrijk: de datum, de geboortetijd en geboorteplaats.

Aan de hand van deze gegevens kan er een horoscoop (de radix) gemaakt worden. De horoscoop vermeldt de persoonlijk berekende en uitgetekende planeet standen.

Als je een horoscoop laat maken ga ik in een persoonlijk gesprek de horoscoop voor je vertalen in begrijpelijke, menselijke taal.

 

Kosten:

Een EFT intakegesprek (1/2 uur) en 1e consult van 1 uur kost samen € 65,=

Het weghalen van een spinnenangst bijvoorbeeld, kan in een sessie van een uur. Is de angst niet weg, dan kom je zo vaak terug als je denkt dat het nodig is. Deze vervolg sessies kosten € 50,=  per keer.

Voordat we aan de slag gaan word je verzocht een verklaring te ondertekenen waarin je bevestigd zelf verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen gezondheid en welzijn.
Dit is puur een formaliteit die beide partijen beschermt.

Het maken van een Horoscoop kan na een telefonische afspraak waarin je de gegevens kunt doorgeven. Nadien word de horoscoop uitgewerkt. Wanneer deze klaar is wordt er een afspraak gemaakt en de uitkomst doorgesproken waarna je deze meekrijgt. De kosten voor het maken van een Horoscoop zijn € 95,--

Alle betalingen geschieden contant ter plekke, tenzij anders overeengekomen.

 

Adres

Ons adres
Mühlenstrasse 4
26892 Heede