Home » Aanbieders » Therapie » Poort naar geluk
Logo Poort naar Geluk

Informatie

Poort naar Geluk

Aanbieder Mariska Jak
E-mail
Website
Telefoon 06 - 17 68 68 37
KVK KVK: 68412371
Plaats Sellingen
Categorie Therapie
Ook in
 • Bewustzijnsontwikkeling
 • Retraites
 • Poort naar Geluk

  Geluk is een keuze voor bewuste mensen

  Polyenergetische Therapie
  'Poly' betekent veel in het Grieks. Polyenergetische therapie is een uitgebreide vorm van therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest werkzame aspecten uit diverse therapievormen. Ik beschik over een rijke verzameling van beproefde technieken en competenties waarmee ik jou kan ondersteunen om een probleem zelf op te sporen en op te lossen en om gebruik te maken van je eigen kracht bij het realiseren van je wat je graag wilt bereiken. 

  Ik werk met de dieper liggende oorzaak achter je probleem. Ik ondersteun je om de boodschap achter je probleem te ontdekken zodat je aan de kern ervan kunt werken en de klacht (signaal) niet meer nodig is. Jij bent regisseur van je eigen leven en de expert die alle kennis over zichzelf in huis heeft. Polyenergetische therapie brengt deze innerlijke wijsheid en kracht aan het licht. De therapie activeert je zelfhelend vermogen en leert je zelf blokkades op te sporen en los te laten.

  Polyenergetica helpt je om ruimte te scheppen voor hetgeen je energie en rust geeft, voor wat je gelukkig maakt. Ook ondersteunt het je bij het effectiever omgaan met de problemen die je steeds tegenkomt en het aantrekken van wat je graag wilt.

  Meer lezen: FAQ

  Over Mariska

  Adres

  Ons adres
  Veentuinen 26
  9551 BZ Sellingen