Home » Aanbieders » Coaching » Meten is weten met de lecher antenne
Logo Meten is Weten - met de Lecher antenne

Informatie

Meten is Weten - met de Lecher antenne

Aanbieder Hans Baars
E-mail
Website
Telefoon 06 - 57 59 91 09
KVK KVK: 27068064
Plaats Vriescheloo
Categorie Coaching

Meten is Weten - met de Lecher antenne

Meten is Weten - Gezondheid met de Lecher antenne

 

- Doormeten van lichaam van mens en dier

Met de Lecher antenne kan het lichaam doorgemeten worden. Dat wil zeggen dat het lichaam gemeten wordt of men last heeft van straling in huis en dan vooral in de slaapruimte of dat men last heeft van slecht functionerende organen of andere delen van het lichaam. Er zal geen diagnose gesteld worden zoals bij een reguliere arts. Er kan wel een advies volgen over de woning of andere gezondheidsaspecten of het advies om het huis te laten ontstoren.

- Ontstoren van het huis

Er kunnen zich diverse slechte invloeden bevinden in uw huis. En zonder dat u het merkt wordt uw lichamelijke gesteldheid negatief beïnvloed. Er kunnen zich aardstralen, wateraders, GSM-antennes, WIFI-apparatuur of slechte elektrische circuits in uw huis bevinden die hun uitwerking kunnen hebben op uw lichaam. Dit kan gemeten worden met de Lecher antenne en verholpen worden. Een huisonderzoek zal vaak enkele uren in beslag nemen. Tevens is het mogelijk om een huis op afstand door te meten

- Lezingen / Workshops / Cursussen

Er worden geregeld lezingen gegeven via onder andere de Gezond Verstand Avonden, maar ook op verzoek. Tevens zijn er workshops wichelroede lopen in Westerwolde en verdiepingscursussen voor met meten van energieën. Tweemaal per jaar is er de driedaagse cursus Energieën meten, drie zondagen achter elkaar in april en oktober. 

Adres

Ons adres
Wedderweg 4
9699 RC Vriescheloo