Home » Aanbieders » Bewustzijnsontwikkeling » Als de zon
Logo Als de zon

Informatie

Als de zon

Aanbieder Nicolette van der Smagt
E-mail
Website
Telefoon 0597 - 33 26 74
Plaats Beerta
Categorie Bewustzijnsontwikkeling

Als de zon

Centrum voor menselijke bewustwording en spirituele groei

Nelson Mandela zei het al tijdens zijn inauguratie: “de grootste angst van ons mensen is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw, die ons het meest beangstigt. We maken ons liever klein zodat anderen zich niet onzeker hoeven te voelen bij ons. Maar wat is er verlicht aan je klein te maken. Als je je licht laat stralen geef je onbewust anderen toestemming dat ook te doen.”

En dat is onze motivatie bij Als de zon. Mensen te begeleiden op hun weg naar het licht.

En dat doen we met het volgende:

De opleiding Spiritueel Kunstzinnig Tekenen is een 2 jarige aanvullende beroepsopleiding waarin men aan de hand van een eigen kunstzinnig proces de verborgen taal van tekeningen, de tekentaal, leert herkennen, begrijpen en hanteren. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en vergroot je beroepsmogelijkheden. Een scholingsweg voor zelfbewustzijn en innerlijke groei.

De  cursussen: Levenslijn (autobiografisch), Schilderen a la Hundertwasser, Miro en Kandinsky en Orakelkaarten maken, bieden invalshoeken om je creatief te uiten, je energie te laten stromen en mooie dingen te scheppen. Dit geeft plezier en zelfvertrouwen. Je ontwikkelt je eigen taal met kleur en vorm.

De individuele begeleiding is persoonlijk en op maat. Ontwikkeld vanuit de Transpersoonlijke Therapie en het Helend Tekenen, met aandacht voor lichaamswerk. Aan de hand van een intake kijken we of het “klikt” en we de reis gaan maken. Samen. Met name ook voor kinderen.

Met Yoga-Pilates kan je lekker je hoofd leegmaken. Heerlijk om even nergens aan te denken en tegelijkertijd met rek- en strekoefeningen je spieren te ontspannen.

Want als wij ons licht laten stralen geven we onbewust andere mensen toestemming hetzelfde te doen. Als de zon.

Adres

Ons adres
Hoofdstraat 154
9686PJ Beerta