Home » Aanbieders » Bewustzijnsontwikkeling » Centrum voor bezieling
Logo Centrum voor Bezieling

Informatie

Centrum voor Bezieling

Aanbieder Sandra en André Wierenga
E-mail
Website
Telefoon 0598 - 79 50 34
Mobiel 06 - 29 25 70 95
KVK KVK: 65947207
Plaats Nieuwe Pekela
Categorie Bewustzijnsontwikkeling

Centrum voor Bezieling

Vanuit ons huis bieden wij je een thuis; een fysieke plek waar je je veilig kunt voelen om te kunnen delen wat in jou leeft. Met als doel om uiteindelijk weer thuis te komen bij jezelf door je te herinneren wie je in essentie bent.

Om ons heen zien wij steeds meer mensen die vastlopen op een bepaald punt in hun leven. Wij zien mensen die kampen met angst, pijn, verdriet, woede, vermoeidheid, eenzaamheid, maar ook met gevoelens van leegte, ondanks dat ze ogenschijnlijk alles goed voor elkaar hebben in hun leven. Onze visie is dat deze mensen onvoldoende contact hebben met of durven te leven vanuit hun ziel. Ze zijn min of meer verdwaald.
Door gesprekken, healingen, massages, dans, cursussen, lezingen en schilderkunst helpen wij hen om de weg naar hun hart weer terug te vinden. Daardoor vindt er heling plaats op verschillende niveaus, zowel fysiek, energetisch als op bewustzijns- niveau. 
Wij ontvangen mensen vanuit een warme en huiselijke sfeer.
Onze benaderwijze is liefdevol, betrokken, helder en ontspannen. Dit zorgt ervoor dat mensen meer vertrouwen in en grip krijgen op hun leven, waardoor ze meer innerlijke rust en harmonie ervaren.

Wees welkom!

Adres

Ons adres
Abraham Westerstraat A2
9663 PA Nieuwe Pekela