Home » Aanbieders » Bewustzijnsontwikkeling » Zonlicht persoonlijke begeleiding
Logo Zonlicht Persoonlijke Begeleiding

Informatie

Zonlicht Persoonlijke Begeleiding

Aanbieder Winny Wesdorp
E-mail
Website
Telefoon 06 - 51 80 83 67
KVK KVK: 60824506
Plaats Vriescheloo
Categorie Bewustzijnsontwikkeling

Zonlicht Persoonlijke Begeleiding

Mijn passie is mensen begeleiden op psychosociaal vlak en specifiek bewustzijnsontwikkeling ofwel persoonlijke groei. Het doel hierbij is "bewust worden van wie je werkelijk bent en waarom je op een bepaald moment op een bepaalde manier reageert". Hiervoor gebruik ik verschillende methoden. 

Stiltewandeling: Tijdens de Stiltewandeling ervaar je wat het met je doet om jezelf niet te verliezen in gebabbel met elkaar. In stilte verbonden wandelen we door het bos of het landschap ergens in Groningen of Drenthe. Hierbij gaat het niet om in stevige pas een aantal kilometers te lopen maar om waarneming. Door alles wat je denkt en ziet, niet met elkaar te bespreken, neem je meer van de omgeving waar. Waarschijnlijk zou je aan veel voorbij zijn gelopen en de symbolische waarde van wat je nu opvalt hebben gemist. Op deze manier krijgt het wandelen een meerwaarde en geeft het rust in je hoofd. We starten met een ontspanningsoefening en sluiten af met koffie/thee bij een plaatselijke gelegenheid hiervoor. Er is dan ook ruimte om ervaringen te delen.

Ook kan je bij mij thuis terecht voor individuele begeleiding. Hierbij gebruik ik methoden uit mijn post HBO opleiding transpersoonlijke therapie en dit is een mix van Bio-energetica en Gestalttherapie. We kijken samen naar hoe je bepaalde gebeurtenissen ervaart en wat dit over jou zegt.

Verder ben ik actief in het mentorschap en als woonbegeleider. Het mentorschap is een maatregel vanuit de rechtbank, waarvan iemand gebruik kan maken die niet zo goed zijn eigen beslissingen kan nemen of zijn zaken kan behartigen. Als mentor beslis je over welke zorg iemand nodig heeft. De mentor is wettelijk vertegenwoordiger. Ik begeleid een aantal cliënten door bij ze op huisbezoek te gaan en samen te kijken hoe het gaat en wat er geregeld moet worden. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als Maatschappelijk Werker. Ik ben goedgekeurd door de rechtbank voor de kwaliteitseisen die men stelt aan beroepsmentoren.

Als woonbegeleider werk ik in een woonvorm voor jongeren met een verstandelijke beperking, autisme en of psychiatrisch ziektebeeld. We leren ze te functioneren in de woonvorm met als doel, zelfstandig wonen met al dan niet ambulante begeleiding. We brengen ze het huishouden bij en we kijken naar hun sociale leven. We werken met leerdoelen en dit is werken aan persoonlijke groei.

Wil je meer weten over mij? neem dan een kijkje op mijn website.

 

 

Adres

Ons adres
Wedderweg 4
9699 RC Vriescheloo